top of page

"De kofferbent is de 4G die je wenst:
een perfecte mix van gezellige muzikanten,
goede muziek en geweldige gigs!"

 

Jeroen is in 1995 begonnen met basgitaar spelen in de band Leftover. Met deze ruige Runk ’n Roll muziek werd menig voorprogramma van Peter Pan Speedrock, WC-Experience en Band zonder Banaan gevuld. In dezelfde periode was er voor Jeroen ook tijd voor het serieuze baswerk, door in een symphorockband te spelen onder de naam SemteX (later Lythium). Een van de hoogtepunten met deze laatste band was het bereiken van een finaleplaats met een bandcompetitie georganiseerd door Arrow Classic Rock Radio. Maar ook met de vele Night of the Proms-concerten in het Brabantse Wanroij als Sint Anthonis heeft Jeroen samen met deze band de harmonie en soloartiesten mogen begeleiden op de basgitaar en contrabas.

 

In 2008 is de basgitaar door Jeroen even opzij gezet. Dit om de overname van het adviesbureau waar hij werkzaam was in zijn nieuwe functie als eigenaar in goede banen te leiden. Maar het muzikale bloed bleef stromen. In 2010 heeft Jeroen de basgitaar weer opgepakt bij de coverband No-Xcuze. Hiermee heeft Jeroen 6 jaar met veel plezier menig kermis, feesttent en café op de kop gespeeld. Door het stoppen van de band No-Xcuze in de zomer van 2016 en met de vacature als de bassist bij de Kofferbent, werd Jeroen al snel brutaal gebeld.

 

Sinds de kennismaking met Kofferbent is alles snel gegaan. Maar met zijn solide basis met het baswerk en (soms) eigen interpretatie van muziek een welkome aanvulling.

Jeroen Verhoeven

bottom of page